Et galleri for både dansk og international nutidskunst

Nielsen Contemporary er et dansk nystartet galleri for både national og international nutidskunst. Vi har base i Odense, hvor vi 10. juni 2023 åbnede et showroom med tilhørende lager på havnen i Odense. Derudover deltog galleriet sidste år i påskeudstillingen i Kunstbygningen Filosoffen i Odense, kunstmessen Works Art Fair i Aarhus i september, kunstmessen Kunst For Alle i København i oktober samt Fredericia Art Festival i november.

13. april 2024 blev endnu en skelsættende dag for galleriet. Her åbnede vi vores nye showroom i Søndergade 3 i Odense centrum, et lokale der har huset galleri siden 1990. Vi er glade for at byde indenfor i større og bedre beliggende lokaler. 

Nielsen Contemporary er desuden at finde på både Instagram, Facebook og som denne hjemmeside. 

Kunsten i galleriet spænder vidt, men har stadig grundlæggende fællestræk; det er billedkunst, og det er nutidigt. Indenfor disse rammer bevæger vi os rundt i både malerier, tegninger, collage og fotografier, hvor vi søger efter netop den oplevelse, som kun kunsten kan give. 

De første kunstnere til at udstille i Nielsen Contemporarys nye showroom bliver 

  • Oliver Pavic (Frankrig/Slovenien)

  • Anders Qvist Nielsen (Danmark)

  • Roy Wang (Kina)

 

Nielsen Contemporary

Søndergade 3 – 5000 Odense C


Hjemmeside: nielsencontemporary.com

Instagram: @nielsencontemporary

e-mail: nielsencontemporary@outlook.com

Tlf: 23 90 04 63

Our products

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!